...
Questo sito web utilizza i cookie. Se si utilizza questo sito, l´utente accetta l´utilizzo dei cookie.
Ok,capito

Ti trovi qui: info


Informazioni cliente


indietro

 


POLITICA DE RETURNARE
Produsele achizitionate la distanta:
 Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Restituirea contravalorii nu include si taxele de livrare. SC ROMIMOTO SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.


Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia
notificarii in scris a SC ROMIMOTO sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea
produsului.


Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentultrimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC ROMIMOTO SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.


Pentru a va exercita dreptul de returnare trebuie sa ne trimiteti o declaratie clara de revocare pe adresa office@romimoto.ro Pentru a va mentine perioada de anulare, este suficient sa transmiteti notificarea exercitarii dreptului de retragere inainte de expirarea termenului de retragere.

indietro