...
Acest site foloseste module cookie. Cand utilizati acest site, acceptati utilizarea cookie-urilor.
Ok, accept.
pdf
 
Inapoi

Acest articol se gaseste in categoria de produse:

 

Garnitura cilindru Athena
.

Zylinderfussdichtung Athena
Cod articol:
734.08.15
Produs:
Garnitura cilindru Athena
.
Pret pe:
1 buc.
Pret:
-
Adauga in cos:
 
Pret:
-

Descriere


Traducere automata Clic aici pentru textul original in limba Germana

 

Garnitura bazei cilindrice Athena

 

Athena, companie internațională înființată în 1973, dezvoltă și produce sigilii, piese de schimb tehnice și componente metalice pentru sectorul industrial și al motocicletelor în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 și UNI ISO / TS 16949.


Athena este punctul de referință de pe piață pentru pregătirea seturilor de garnituri cu o gamă completă pentru scutere, motociclete la drum și off-road, ATV-uri și Harley Davidson.


În lumea off-road, grupul de ingineri și tehnicieni Athena dezvoltă noi linii de produse în colaborare cu echipe internaționale cheie din MXGP și AMA Supercross.


Produsele Athena sunt supuse unor teste riguroase de calitate pentru a asigura clienților standarde ridicate de performanță, competitivitate și fiabilitate.


Athena oferă cea mai largă gamă de sigilii de înlocuire de pe piață, cu mai mult de 40 de ani de experiență în industrie. Seturile de garnituri Athena sunt construite pe baza unui know-how aprofundat, dezvoltării tehnologice continue realizate de echipa internă de ingineri și proiectanți, iar producția este orientată strict pe parametrii solicitați de OEM-uri.


Athena oferă o gamă de garnituri cu proprietăți de etanșare excelente, disponibile în foi de hârtie, celuloză, metal și cauciuc și în diverse grosimi pentru a satisface cerințele clienților.

 

 


Vehicule