...
pdf
 
Inapoi

Acest articol se gaseste in categoria de produse:

 

Garnitura capac pompa apa Athena

Dichtung Wasserpumpe Deckel Athena
Cod articol:
734.20.84
Produs:
Garnitura capac pompa apa Athena
Pret:
-
Adauga in cos:
Pret:
-

Descriere


Traducere automata Clic aici pentru textul original in limba Germana

 

Pompa de apă acoperă garnitura Athena

 

Athena, companie internațională fondată în 1973, dezvoltă și produce garnituri de etanșare, piese de schimb tehnice și componente metalice pentru industrie și motociclete, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 și UNI ISO / TS 16949.


Athena este punctul de referință al pieței pentru pregătirea seturilor de garnituri cu o gamă completă pentru scutere, motociclete on-road și off-road, ATV-uri și Harley Davidson.


În lumea off-road, grupul de ingineri și tehnicieni Athena dezvoltă noi linii de produse în colaborare cu echipele internaționale cheie de la MXGP și AMA Supercross.


Produsele Athena sunt testate riguros pentru a asigura clienților standarde ridicate de performanță, competitivitate și fiabilitate.


Athena oferă cea mai largă gamă de sigilii de înlocuire de pe piață, cu mai mult de 40 de ani de experiență în domeniu. Seturile de garnituri Athena sunt construite pe baza know-how-ului în profunzime, dezvoltării tehnologice continue realizate de echipa inginerilor și a proiectanților și a producției adaptate strict la parametrii necesari producătorilor de echipamente originale.


Athena oferă o gamă de garnituri cu proprietăți de etanșare excelente, disponibile în foi de hârtie, celuloză, metal și cauciuc și în diferite grosimi pentru a satisface cerințele clienților.


Potriveste la vehiculele: