...
Acest site foloseste module cookie. Cand utilizati acest site, acceptati utilizarea cookie-urilor.
Ok, accept.
pdf
 
Inapoi

Acest articol apartine de urmatoarele grupuri de articole:

 

Garnitura capac bujie Athena

Cod articol:
734.35.87
Produs:
Garnitura capac bujie Athena
Pret pe:
1 buc.
Pret:
-
Adauga in cos:
 
Pret:
-

Descriere


Traducere automata Clic aici pentru textul original in limba Germana

 

Lampa de aruncare a arborelui Athena

 

Athena, companie internațională înființată în 1973, dezvoltă și produce sigilii, piese de schimb tehnice și componente metalice pentru sectorul industrial și motocicleta, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 și UNI ISO / TS 16949.


Athena este punctul de referință al pieței pentru pregătirea seturilor de garnituri cu o gamă completă de scutere, motociclete on-road și off-road, ATV-uri și Harley Davidson.


În lumea off-road, grupul de ingineri și tehnicieni Athena dezvoltă noi linii de produse în colaborare cu echipele internaționale cheie din cadrul MXGP și AMA Supercross.


Produsele Athena sunt testate riguros pentru a asigura clienților standarde ridicate de performanță, competitivitate și fiabilitate.


Athena oferă cea mai largă gamă de sigilii de schimb disponibile pe piață, cu mai mult de 40 de ani de experiență în domeniu. Kiturile de etanșare Athena se bazează pe know-how-ul aprofundat, dezvoltarea tehnologică continuă realizată de echipa noastră inginerică și designeri și producția adaptată strict la parametrii necesari producătorilor de echipamente originale.


Athena oferă o gamă de garnituri cu proprietăți de etanșare excelente, disponibile în foi de hârtie, celuloză, metal și cauciuc și în diferite grosimi pentru a satisface cerințele clienților.


Vehicule